StartVad är detta?AktiviteterVåra husArtiklarKunskapsbankTemaLänkarBli medlemSök
Portal till Möllevångsfestivalen
Av Styrelsen | Uppdaterad 080815

Möllevångsfestivalen är en årligen återkommande festival ”av folket för folket” på Möllan i Malmö som sträcker sig över två dagar och tar plats över stora delar av Möllevången, där gator, gårdar, torg och parker blir skådeplatsen för en kulturell folkfest med musik, mat, hantverk, kultur och scener för olika konstformer.

Årets festival den 25-27 juli var den tredje i ordningen sedan 2006. Byggbrigadens Malmöförening ryckte in på ett hörn och ansvarade för bygget av en portal som markerade entrén till det centrala festivalområdet och fartsänkare för trafik.

Lövruskor är inte helt lätt att komma över i Malmötrakten. Tillsist lyckades en okänd medlem med viss fara för livet såga ner tre mindre björkar på Revinge övningsfält, samtidigt som det pågick krigsövning runtomkring. Portalstommen fästes med vagnsbultar i kragförsedda pallar, som fylldes med trädgårdsplattor för stabilitetens skull. Det hela blev ”väldigt stabilt”. Konstgräs från Hornbach användes för att täcka över trädgårdsplattorna i pallarna.

Missa inte: bara på Byggbrigaden.se! Bildfrenzy på portalen i högerspalten!

1 kommentarer:
Det var alltså inte David som högg ner björkar. Det var en icke namngiven medlem. (081118)
Vad är summan av två plus två? (spamskydd)


BYGGBRIGADEN 2011 | Org. 802430-9562 | info@byggbrigaden.se |